Alla våra ansiktsbehandlingar med kemisk peeling börjar med en avkopplande ansiktsmassage. Sedan väljer din specialist en noga utvald peeling som är anpassad efter ditt behov – därefter en återfuktande/reparerande mask samt avslutande produkter.

Våra kemiska peelingar kan med fördel kombineras med en Microdermabrasion för att förstärka resultatet ytterligare. Eftersom peelingen jobbar långsiktigt på djupet i huden samtidigt som huden stimuleras, ger ökad lyster och jämnare hudyta tack vare kristallerna.

Vänligen boka konsultation för mer information om din behandlingsplan samt prisuppgift.
Alla behandlingar är individuella.

PEELINGAR:

TCA CHELATED PEEL
Lerbaserad 30% Triklorättiksyra
En stark TCA syra-peeling med kraftigt föryngrande effekt som ger utslätning av rynkor, ärr och acne-ärr. Efter behandling får man en kraftig hudrodnad i 3 dagar och därefter en uttalad fjällning i 3-4 dagar. Man bör undvika solning i 5 veckor efteråt. Stark peeling för kraftigt åldrad och solskadad hud och för hud med acne-ärr. Jämnar ut huden nästan lika mycket som en laserslipning men med en mycket kortare konvalescens.
Delar av ansikte eller helt ansikte kan behandlas.
Vänligen boka konsultation för mer information om din behandlingsplan samt prisuppgift.
Pris: 8000 kr för mindre område. 10.000kr helt ansikte.

MILK PEEL
50% Glykolsyra och 3% Salicylsyra
En mjölksyrapeeling som normaliserar talg -och melaninproduktionen. För nedsatt elasticitet, pigmentutjämning, acne och föryngring av huden. Hudföryngrande behandling av ansikte och hals.
En kur på fyra behandlingar rekommenderas för bästa resultat.
Vänligen boka konsultation för mer information om din behandlingsplan.
Pris: 2000 kr/gång, vid köp av kur 3ggr bjuder vi på den 4e.

 

Vi erbjuder även skonsamma peelingar från Biologique Recherche.